Beogradski manijak brutalno pretukao i silovao mentalno poremećenu djevojku

38-GODIŠNJI V.B. iz Beograda osumnjičen je da je seksualno zlostavljao i brutalno prebio 17-godišnju mentalno zaostalu kćer svog poznanika, javlja Press koji piše da je V.B. napao djevojku na obiteljskoj proslavi u svojoj kući. Navodni zlostavljač saslušan je u policiji nakon čega je pušten na slobodu.

Prema saznanjima srpskog dnevnika, V.B. je prije desetak dana u svojoj kući organizirao proslavu, a među gostima je bila i 17-godišnja djevojčica čiji su roditelji njegovi poznanici. Djevojčica je kasnije ispričala majci kako ju je V.B. za vrijeme proslave odvukao u jednu sobu, gdje ju ne brutalno istukao i silovao. "Djevojčica je retardirana i slabo komunicira pa je stoga majci jedva uspjela objasniti što se dogodilo. Ona je bila u sobi sa ostalom djecom kad ju je V.B. pozvao i odveo u susjednu sobu", tvrdi izvor blizak slučaju koji se uključio u istragu nakon što je majka nesretne djevojčica pozvala policiju.

"V.B. ju je tukao i silovao, a ona se nije mogla obraniti. Nije se obazirao na njene molbe da prestane. Čak nije imao obzira ni što su u susjednoj sobi bila djeca! Osim tragova na njenom vratu i licu vidljivi su i tragovi nastali od udaraca po tijelu. Ozlijede je konstatirao i liječnik u svom izvještaju, a ginekološkim je pregledom utvrđeno da je djevojka izgubila nevinost, ali nije utvrđeno kada se to dogodilo", tvrdi izvor blizak istrazi, te dodaje kako je muškarac kojeg djevojka optužuje za silovanje dugogodišnji poznanik njene obitelji koji je na glasu kao ozbiljan čovjek. Optuženik se brani tvrdnjama da je djevojčici ozljede po tijelu nanijela majka koja je, kako kaže, tuče jer s njom ne može drugačije izaći na kraj.

J.C.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više