Bivši sudionik srpskog Big Brothera zaklao majku

U NOĆI s petka na subotu, u obiteljskoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta, 20-godišnji Antal Skendžić, srbijanskoj javnosti poznat kao sudionik prošlogodišnjeg Big Brothera, uhićen je zbog sumnje da je nožem usmrtio svoju 48-godišnju majku Rozaliju Greguš-Skendžić, javlja Blic.

Skendžiću je nakon uhićenja policija odredila pritvor, a poslan je i na saslušanje istražnom sucu. Još uvijek nije poznato zašto je nasrnuo na majku, s kojom je sam živio u kući, i nožem je ubo u srce. Blic doznaje kako je ubojstvu prethodila zabava na koju su pozvali nekoliko prijatelja, a na zabavi je većina gostiju malo više popila. Među gostima je bila i njihova susjeda Jovanka Novaković, koju je Antal u subotu oko 5 sati ujutro, vidno uznemiren, pozvao u pomoć.

"Antal je dotrčao i vikao. Otišli smo u njegovu kuću i tamo sam zatekla stravičan prizor. Rozalija je ležala mrtva, a na grudima joj je bila mrlja krvi. Odmah sam pozvala policiju", rekla je potresena Novaković. Ni ona, kao ni ostali mještani tog malog banatskog sela, ne zna što bi moglo biti motiv ubojstva.

"Čudno se ponašao"

Mještani Banatskog Višnjićeva tvrde da se Antal u posljednje vrijeme čudno ponašao i slabo se družio s vršnjacima iz sela. Njegovo javno priznanje u prošlogodišnjem Big Brotheru, da je biseksualac, nije ih iznenadilo. Njegove bivše sustanare, s kojima je u BB kući proveo svega tjedan dana, ovaj je događaj u potpunosti šokirao.

Antal je inače najmlađi od trojice sinova Steve i Rozalije Skendžić. On i njegova majka su se uzdržavali od njene penzije i nešto zemlje koju su davali u zakup. Antalov otac Stevo objesio se prije oko godinu dana, u dvorištu kuće u kojoj je Rozalija ubijena.

I.M.

Pročitajte više