Bosanac pobio čitavu svoju obitelj u Francuskoj, preživio samo najstariji sin

MUŠKARAC podrijetlom iz Bosne i Hercegovine počinio je u ponedjeljak navečer oko 20.30 sati stravičan zločin zapalivši svoje troje djece u svome automobilu na jednoj benzinskoj crpki u Francuskoj, javlja francuski L'Express.

Automobil u kojem su sjedila djeca od 4, 5 i 11 godina polio je benzinom izvana i iznutra, sjeo u vozilo te ga zapalio ubivši sebe i svoje dvoje djece. 11-godišnji dječak uspio pobjeći zadobivši teške opekotine po nogama i leđima. Usprkos teškim ozljedama, njegov život nije u opasnosti, no nalazi se u stanju šoka te nije mogao razgovarati s istražiteljima.

Istražitelji su uskoro u njegovoj obiteljskoj kući u mjestu Bourg-en-Bresse otkrili još jedan leš. Radi se o 29-godišnjoj supruzi 33-godišnjeg Bosanca za koju se sumnja da ju je također ubio njezin suprug. Prema prvim informacijama, žena je preminula uslijed gušenja, no njezino je tijelo poslano na obdukciju kako bi otkrili točan uzrok smrti.

Plamen koji je nastao nakon zapaljenja vozila prijetio je eksplozijom čitave benzinske stanice te je vatrogasce držao budnima do 3 sata ujutro.

Pročitajte više