Brat i sestra zbog nasljedstva zatočili i mučili brata kod Makarske

Foto: Google Maps

33-GODIŠNJI muškarac i njegove dvije sestre zatočili su, mučili i prijetili smrću svom bratu u mjestu Krvavica kod Makarske zbog ugovora o nasljedstvu kuće, piše Slobodna Dalmacija.

Sve se događalo prošle srijede kada su, kako piše Slobodna, muškarac i dvije sestre doznali da su njihova preostala dva brata jedini nasljednici imovine pokojnog oca, i to zbog toga što su s ocem prije njegove smrti potpisali ugovor o dosmrtnom uzdržavanju.

Namamili su jednog od dvojice braće u stan, a kad je on došao, zaključali su vrata te je 33-godišnjak u ruke uzeo plastičnu palicu i nož i počeo udarati brata i prijetiti mu smrću.

Tukli ga, prijetili smrću...

U sve su se uključile i dvije sestre. Jedna je bila u stanu i pokušala prisiliti brata da potpiše izjavu kojom se odriče svog dijela imovine, dok je druga preko telefona diktirala što da zatočeni brat napiše u izjavi i istovremeno govorila 33-godišnjem bratu i sestri kako da udaraju žrtvu, da ga udaraju šakama, ali ne po licu da se ne vidi, i da sve to snime, a ona će vidjeti s odvjetnikom je li to dovoljno, piše Slobodna.

Zatočeni brat je potpisao izjavu koju su tražili, nakon čega su mu brat i sestra rekli da potpiše izjavu kod javnog bilježnika ili će ga ubiti. Muškarac je, nakon što su ga pustili, odmah otišao na policiju i sve prijavio. 

Policija je protiv brata i dviju sestara podnijela kaznenu prijavu za pokušaj iznude i prijetnje.

Pročitajte više

 

Pročitajte više