Britanija traga za blizancima pedofilima koji su kao plaćenici ratovali u Hrvatskoj



BRITANSKI organi vlasti tragaju za Kennethom i Thomasom Parkerom, 56-godišnjom braćom blizancima, koji su na popisu najtraženijih osoba završili zbog pedofilije. No, ono što braću Parker čini posebno opasnima, javlja Daily Mail, je činjenica da su dobar dio života proveli kao "psi rata", plaćenici na različitim frontama uključujući i Domovinski rat u kojem su se borili na strani Hrvatske vojske!

Braća Parker ranije su već osuđivani zbog pedofilije, a potraga za njima nije pokrenuta zbog novog prijestupa već zato što što su prekršili raspored javljanja nadležnim vlastima, što su osobe iz registra seksualnih prijestupnika obvezne činiti. Kenneth i Thomas Parker prvi su blizanci koji su "upali" na listu najtraženijih osoba britanskog Centra za sprječavanje eksploatacije i online zaštitu djece.

Britanska policija vjeruje da se braća Parker skrivaju u središnjoj Europi i smatra ih se vrlo opasnima, vjerojatno i naoružanima. Kenneth je u prošlosti osuđen da je zlostavljao dva dječaka i jednu djevojčicu, dok je Thomas silovao djevojčicu mlađu od 14 godina. 

Pročitajte više