Britanski frizer namjerno širio HIV: "Glupane, sredio sam te, plakanje te neće izliječiti"

Screenshot: YouTube
 
FRIZER iz Velike Britanije proglašen je krivim za optužbe da je namjerno pokušao zaraziti 10 muškaraca HIV-om.
 
Daryll Rowe (27) osuđen je u srijedu u Lewesu za pet slučajeva namjerne zaraze HIV-om i još pet pokušaja. Žrtve je nalazio pomoću aplikacije Grindr i zlostavljao ih nakon spolnog odnosa.
 
"Imam HIV. Lol. Ups!"
 
Tužitelji su naveli da se poigravao žrtvama nakon što bi im otkrio da je zaražen HIV-om i nazivao ih "paranoičnima". Svojoj prvoj žrtvi nakon spolnog odnosa je poslao sms: "Imam HIV. Lol. Ups!".
 
Njegova druga žrtva izjavila je da ga je Rowe nazvao nakon odnosa i kroz smijeh mu rekao da je "glup" i da ga je "sredio". Muškarac je rekao da ga je nastavio maltretirati pozivima i da se činilo kako je ponosan zbog toga što mu je učinio.
 
Kada je treća žrtva nakon odnosa u umivaoniku pronašla probušeni kondom, Rowe se "hvalio da je pun bolesti" i rekao mu da ga "plakanje neće izliječiti".
 
"Mogu naći puno boljeg od tebe, nitko te nikada neće voljeti"
 
Četvrtu žrtvu je zadržao kao svog dečka i nastavio ga zlostavljati nakon zaraze. Muškarac je nakon tjedan dana počeo patiti od teških simptoma, a Rowe mu nije dopustio da se vrati svojoj obitelji i nastavio ga je zlostavljati:
 
"Ti si jebeni psihopat, bojiš se vlastite sjene. Mogu naći puno boljeg od tebe. Puno sam iznad tebe. Nitko te nikada neće voljeti", neke su od izjava koje je Rowe govorio svojoj žrtvi.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz HIV, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: HIV. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više