Bulj napao DP-ovca: Izdao je svog brata, prijavio Plenkovića pa digao ruku za njega

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe gostovao je na N1 televiziji i odgovorio na napade i prozivke iz oporbe. Naime, oporba ga kritizira i naziva nevjerodostojnim jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.

Odgovarajući na te prozivke, Mlinarić je neke zastupnike usporedio s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Ono što su jučer u sabornici govorili Bulj, Pavliček, Grmoja – to je isto jučer govorio Aleksandar Vučić u Beogradu. Ne vidim nikakvu razliku", rekao je Mlinarić za N1.

Na ovu je njegovu izjavu reagirao i Mostov saborski zastupnik Miro Bulj, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Ako je i od Ćipe, previše je"

"Stipu Mlinarića Ćipu se nažalost samo može žaliti.

Nakon što sam jučer Mlinarića Ćipu podsjetio na njegove izjave iz kampanje u kojima je Plenkovića nazivao lopovom i veleizdajnikom, on danas poručuje da se u kampanji govori jedno, a čim završi kampanja da se može raditi drugačije.

Usto Mlinarić moje jučerašnje izjave uspoređuje s izjavama Aleksandra Vučića.

Sramotno ja da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska i huškao pobunjene Srbe na pobunu protiv Hrvatske.

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem, a jedini sam zastupnik koji se usprotivio Vučićevom dolasku u Zagreb i presreo ga na Markovu trgu zaobišavši osiguranje uz poruku: Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?!

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem a tog Vučića su Ćipini koalicijski partneri iz HDZ-a i Kolinda ugostili u Zagrebu u vrijeme dok su Ćipin predsjednik Penava i potpredsjednik Vlade Dabro i ministar demografije Šipić također bili u tom istom HDZ-u i podržavali tu istu Kolindu.

Ako je i od Ćipe previše je.

Ali što reći od čovjeku koji je prvo izdao svog brata Škoru, pa onda Plenkovića stavio na plakat s gradonačelnikom okupiranog Vukovara Stanimirovićem s porukom da Plenković slavi pad Vukovara da bi mu dao potpis za mandatara, čovjeku koji je protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu i želio ga strpati u zatvor da bi jučer digao ruku za Plenkovića premijera.

Nema se što o Ćipi reći, njega se samo može žaliti", odgovorio je Bulj Mlinariću.

Pročitajte više