Bunjac poslao poruku bankarima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

IVAN Pernar i Branimir Bunjac popodne su na Facebooku podijelili zanimljivu fotografiju.

"Prvi sastanak s kolegama", objavio je Ivan Pernar fotografiju na kojoj se nalazi i Branimir Bunjac. Bunjac je podijelio fotografiju na svojoj stranici. Iz toga bi se moglo zaključiti da će se Bunjac ipak pridružiti stranci koju osniva Ivan Pernar.

A da će se nastaviti baviti politikom, može se zaključiti i iz večerašnje objave kojom je, među ostalima, poslao poruku i bankarima.

"Ne zamjeram si ništa jer znam da sam dao 100 posto sebe u saboru. Izazvao sam HDZ i Plenkovića na otvorenu borbu, govorio posve drugačije od mainstreama, zastupao birače koji žele istinske promjene.

Također sam ponosan da sam se odupro vlastitoj stranci čim je izdala ono za što se deklarativno zalagala

Iskreno vjerovao sam da se Živi zid bori za direktnu demokraciju, za poštovanje čovjeka i za istinu, da bi na kraju shvatio da u stranci vlada tama i da ljudi koji su uzurpirali jednu dobru ideju ni pod koju cijenu ne smiju na vlast.

Otrežnjenje je bilo bolno, kao i rastanak, ali sada se osjećam potpuno mirno, slobodno i sretno.

Ideja antisistemske borbe nije nestala. Reorganizirati ćemo se, riješiti se uhljeba i diktatora, i krenuti dalje na zdravim temeljima.

Bankari i ostali, niste nas se riješili, vratit ćemo se još jači, ne brinite", piše Bunjac koji sa suprugom ima sedam otvorenih kredita u raznim bankama.

Pročitajte više