Croatia Osiguranje sklopilo ugovor s Imex bankom

CROATIA osiguranje d.d., lider na tržištu osiguranja i Imex banka, jedna od najstarijih hrvatskih banaka, sklopili su ugovor o suradnji. Proizvodi Croatia osiguranja tako postaju dostupni u svim poslovnicama Imex banke, priopćeno je iz tog osiguravajućeg društva.

Građani će u Imex banci moći ugovoriti sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, te uz potporu najstarije osiguravateljske kuće ostvariti financijsku sigurnost za sebe i svoju obitelj. Klijentima Imex banke u ponudi će biti i sve popularnije bankoosiguranje koje služi kao zalog za namjenske i nenamjenske kredite, a koje uz to pruža razne vrste osiguranja imovine i života. Na taj način klijentima se omogućuje lakše poslovanje uz visoki standard usluge na jednom mjestu, istaknuto je iz Imex banke.

Croatia osiguranje d.d. proširuje broj banaka s kojima surađuje i u čijim su poslovnicama dostupni njihovi osigurateljni proizvodi. Do sada je Croatia osiguranje ugovor o suradnji potpisala s Privrednom bankom Zagreb, Hrvatskom poštanskom bankom, Croatia bankom, Karlovačkom bankom, Kreditnom bankom Zagreb, Podravskom bankom, Slatinskom bankom i Splitskom bankom.

Pročitajte više