Direktorica Sanamensa demantira da su "HSS-ova Fimi-media": Nismo povezani s niti jednom strankom



"NEUGODNO smo iznenađeni današnjim objavljivanjem neprovjerenih glasina i izmišljenih konstrukcija koje s indignacijom odbacujemo", poručuje direktorica tvrtke Sanamens Maja Šostar Kovačević u reakciji na današnje napise Novog lista, koje je prenio i Index.

Podsjećamo, Novi list je objavio da je Ministarstvo turizma na čelu s HSS-ovcem Damirom Bajsom u zadnje četiri godine toj tvrtki dodijelio šest milijuna kuna za sudjelovanje u organizaciji manifestacija, i to bez provedenih javnih natječaja.

Šostar Kovačević, inače sestra zagrebačkog pročelnika Ureda za zdravstvo Zvonimira Šostara, tvrdi da su sve ugovorene obaveze uredno i profesionalno izvršili, te dodaje kako njena firma nije povezana niti s jednom političkom opcijom ili strankom.

"Poslovi su uključivali, uz koordinaciju svih sudionika i organizatora, i poslove stručne i tehničke potpore, usluge najma tehničke opreme i vozila, organizaciju izlagača i izvođača, popratnih sajmova i manifestacija, pripremu i produkciju promotivnih materijala i zakup medijskog prostora, kao i ostale poslove vezane uz produkciju događanja ovakvih razmjera. Samo prošle godine u Rovinju Dani hrvatskog turizma okupili su više od 3.000 uzvanika, te brojne druge goste. Nismo u mogućnosti komentirati javno nadmetanje za organizaciju Dana hrvatskog turizma 2011. budući je postupak javne nabave u tijeku na koji su se, prema našim saznanjima, javile četiri tvrtke", tvrdi Šostar Kovačević.

Pročitajte više