Domazet: Promijeniti vlast da ne bismo izgubili gospodarski suverenitet

UMIROVLJENI admiral i nositelj liste HB-HiP-a u 9. izbornoj jedinici Davor Domazet-Lošo izjavio je danas u Sinju da treba promijeniti vlast kako ne bismo izgubili gospodarski suverenitet za koji se moramo jednako boriti kao što mo borili za suverenitet hrvatske države godine 1991., te je pozvao Sinjane i ostale birače u Hrvatskoj da glasuju za koaliciju Hrvatskog bloka i Hrvatskoga istinskog preporoda.

Davor Domazet-Lošo stigao je u kočiji s konjskom zapregom na sinjski Trg kralja Tomislava s Branimirom Lukšićem, drugim na listi u 9. izbornoj jedinici.

Na Trgu je bio postavljen info-štand na kojemu su članovi tih stranaka dijelili suvenire i promidžbeni materijal, a Davor Domazet-Lošo je dijelio svoju knjigu "Hrvatska veliko ratište".

Nazočnima na Trgu Branimir Lukšić je rekao kako je nakon izbora 3. siječnja 2000. i dolaska na vlast šesteročlane koalicije, "Hrvatsku zahvatila neviđena neodgovornost i nebriga političkih elita za probleme hrvatskog naroda", dodajući da će se to promjenom vlasti promijeniti nabolje.

Pročitajte više