donacija hrabrom telefonu za zlostavljanu djecu

L

Tvrtka Pharmatheka consult donirala je danas 11.420 kuna Hrabrom telefonu za zlostavljanu i zanemarenu djecu, koji su prikupljeni tijekom prosinca prošle godine izdvajanjem po tri kune iz marže svakog prodanog proizvoda iz linije Bioderma.

Direktorica Pharmatheke Danijela Kovačević izjavila je da će se akcija nastaviti tijekom cijele godine kako bi se Hrabrom telefonu osigurala kontinuirana financija pomoć.

Hrabri telefon je neprofitna organizacija koja opstaje isključivo donacijama i prilozima tvrtki, institucija i pojedinaca, pa iznimno cijenimo svaki prilog i potporu svih koji pokazuju dobru volju za pomoć u prevenciji zlostavljanja, rekla je predsjednica Hrabrog telefona Gordana Buljan Flander.

Hrabri telefon osnovan je 1997. i jedina je SOS-linija u Hrvatskoj koja pruža priliku djeci žrtvama fizičkog, seksualnog i emocionalnog zlostavljanja i zanemarivanja da anonimno razgovaraju sa stručnjacima kako bi se poduzeli koraci u zaštiti djece.

Broj dječjih poziva na besplatni broj 0800 0800 raste iz dana u dan, a dosad je ukupno zaprimljeno više od 7.000 poziva, rekla je Buljan Flander.

(Hina) mt md

Pročitajte više