Duje Marasović: Jovanović je mali Rašković, sutra možemo očekivati balvane kod Rijeke

"ŽELJKO JOVANOVIĆ ruši ustavni poredak kad kaže da predsjednica Vlade nije legalna. On je mali Jovan Rašković. Sutra, preksutra možemo očekivati balvane na teritoriju Rijeke. Ništa se drugo od njega ne može očekivati", kazao je danas šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović.

Partizani - zločinci

Osvrnuo se i na tvrdnje SDP-ovaca izrečene tijekom posjeta Sinju, kako će deveta dalmatinska divizija  pobijediti u Devetoj izbornoj jedinici.

"To je jedinica sa najviše ratnih zločinaca, koja je izvršila najstrašnije zločine u Drugom svjetskom ratu. Ubila je 120 domobrana kod Aržana, napunila jame po Biokovu i okolici Splita. Pa i sami ste čuli, ima 790 lociranih jama, a ukupan broj prelazi tisuću", nije se, po običaju, štedio Marasović.

Svi se bore za naklonost šefice stranke

Danas on, a jučer župan Ante Sanader, svi se bore za naklonost Jadranke Kosor, koja ih je više-manje sve otpisala kao kadrove Ive Sanadera. Upiru splitski HDZ-ovci iz petnih žila ne bi li se dodvorili šefici.

Župan Sanader jučer je, inače, poručio kako Dalmacija nije opustošena zemlja, kako se to SDP-ovcima neki dan učinilo u Sinju. Nabrojio je mnogobrojna ulaganja, brojne uspjehe i ustvrdio kako je neprimjereno da se u sinjskom kraju loše govori o pastirima.

Reklo bi se, kao da ne žive u istoj zemlji, ti SDP-ovci i ti HDZ-ovci...

Pročitajte više