Facebook grupa o nestaloj Antoniji: "Dragi Alene, neka ti je laka hrvatska zemlja"



PROTEKLIH mjeseci na Facebooku su osnovane dvije grupe bez kojih slučajevi nestanka Antonije Bilić i Alena Poropata sigurno ne bi imali veliki odjek u javnosti.

Iako je prvotno na grupi Nestao Alen Poropat bilo komentara s pitanjima traga li se za Alenom kao i za Antonijom, kako je vrijeme odmicalo obje strane podržale su jedna drugu.

Tako je nakon što je pronađeno tijelo Alena Poropata, čiji prijatelji smatraju da policija nije svoj posao odradila kako treba, na grupi Nestala Antonia Bilić poslana poruka: "Dragi naš Alene, neka ti je laka hrvatska zemlja, i neka anđeli čuvari čuvaju tvoju dragu i dobru obitelj i tvoje prekrasne prijatelje koji su te neumorno tražili. Počivaj u miru Božjem i nauživaj se ljepote na drugome svijetu!"

Alenov prijatelj koji je bio jedan od najzaslužnijih što se nije prestalo tragati za njim, zahvalio se svima koji su ih podržali i pomagali im u protekla skoro dva mjeseca.

Podsjetimo, Alenovo tijelo pronađeno je jučer u mjestu Selca, dva i pol kilometra udaljenom od Buzeta, skoro dva mjeseca nakon nestanka. Potragu za Alenom organizirali su njegovi prijatelji i u nju su se dobrovoljno uključili pripadnici gorske službe spašavanja, lovci i speleolozi.

Antonia Bilić kojoj se gubi svaki trag tek koji dan nakon Alenovog nestanka, još nije pronađena, a policija nema niti konkretne tragove koji bi mogli otkriti što se s njom dogodilo.

Pročitajte više