FER-ovac na praksi u Facebooku: Život je skoro besplatan, nitko te ne gleda s visine

IGOR ČANADI, student Fakulteta elektrotehnike i računarstva protekle je godine odrađivao praksu u Facebooku te je potvrdio kako je raditi za Zuckerberga odlično iskustvo koje sa sobom nosi brojne povlastice.

Kako je Čanadi kazao za portal profitiraj.hr zaposlenici Facebooka imaju plaćen smještaj, zdravstveno osiguranje, hranu, besplatan prijevoz do posla Facebookovim automobilom, besplatno pranje rublja te popuste pri kupovini određenih tehničkih proizvoda.

"U Facebooku ne postoji radno vrijeme, no ured se uglavnom puni oko deset sati ujutro. Radnici se dosta sporim tempom razilaze s posla. Ja sam ostajao do 19-20 sati", rekao je Čanadi te dodao kako je često viđao vlasnika Fejsa i družio se s njim na raznim sastancima.

Čanadi je ispričao i kako razlike među visokopozicioniranim ljudima kompanije i primjerice studenata skoro pa nema te da su međuljudski odnosi među ljudima odlični. "Ovo mogu najbolje objasniti na vlastitom primjeru. U Facebooku te nitko ne gleda s visine, čak ni oni visoko pozicionirani. Ne doživljavaju previše to što su oni face, a ti samo student", kaže student koji ipak nije siguran bi li otišao raditi u Facebook na neodređeno vrijeme.

Pročitajte više