Glavašević stao u obranu Lozančića, napao Kolindu i Oreškovića: Ovo što mu radite je sramota

Foto: FAH

SDP-ov Bojan Glavašević, bivši pomoćnik ministra branitelja, danas je žestoko stao u obranu bivšeg šefa Sigurnosno-obavještajne agencije Dragana Lozančića.

"Lozančić je branitelj, međunarodno priznat ekspert za nacionalnu sigurnost, a Tihomir Orešković ga tretira kao tehnološki višak. Sramota", napisao je.

"Koja država tretira bivše šefove obavještajnih agencija kao što Oreškovićeva Vlada tretira Lozančića? Nijedna. A dobio je častan otpust.

Glavašević: Lozančić je profesionalno služio Hrvatsku

Od samog početka rata do danas Lozančić je ovu zemlju služio profesionalno i apolitično, neovisno o tome tko je na vlasti. I onda doživi da ga Tihomir Orešković, koji se u RH našao većom slučajnošću nego Dorothy u Ozu, tretira kao administrativni problem koji treba zbrinuti.

Kakvu poruku na ovaj način Orešković šalje mladim ljudima koji žele služiti domovini? Istu koju Kovačić šalje HDZ-u. Lozančić je zaslužio da netko u politici stane u njegovu zaštitu. Jer difamacije i uvrede kakve doživljava od Kolinde Grabar-Kitarović i Tihomira Oreškovića su previše", zaključuje Glavašević na Twitteru.

Pročitajte više