Gotovina je u Dalmaciji!?

ODBJEGLI Ante Gotovina nalazi se u srednjoj Dalmaciji otkud namjerava otputovati u Francusku, gdje bi trebao obaviti manju rutinsku operaciju kako bi se otklonila upala na predjelu glave, piše Novi list.

Novi list tvrdi kako su informacije o Gotovini dobili od višeg državnog službenika koji nije član Vlade. Prema podacima tog neimenovanog izvora, Gotovinu je prije nekoliko dana pregledao liječnik s područja Zadra ili Šibenika i ustanovio da mu je potrebna manja operacija.

Sam pregled je zatražio Gotovina, a liječnik je doveden u njegovo skrovište kako bi ga pregledao. Gotovina će u Francusku otputovati uz pomoć ljudi koji su mu kupili francuski putovnicu.

Budući da je Gotovina bio u Legiji stranaca neće mu bit problem otići iz Hrvatske i ponovo se vratiti, ako su točni navodi o kojima piše Novi list.

Izvor Novog lista dalje tvrdi kako je "nezadovoljan sa situacijom oko Gotovine, kojim se manipulira", dodajući kako bi Gotovina bio za manje od godinu dana na slobodi ako bi otišao u Haag i razjasnio situaciju.

Pročitajte više