Grmoja: Nešto je opako puklo u Domovinskom pokretu

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je da od ovog saziva sabora očekuje da napravi nešto po pitanju demografije, a referirajući se na činjenicu da DP-ov Mario Radić ipak neće biti u vladi, ustvrdio je da je "nešto opako puklo u Domovinskom pokretu".

"Od ovog saziva sabora očekujem da ćemo uspjeti uz sve razlike zajedno donositi zakone u korist naših građana te da ćemo napravite nešto po pitanju demografije. To pitanje se sada jako potencira, ali više kako bi se opravdali neki drugi interesi, biznis koji stoji iza svega, no nadam se da će ta izlika biti poluga za ostvarenje demografskih politika", rekao je Grmoja. 

Upitan hoće li i dalje biti na čelu antikorupcijskog vijeća, rekao je da to još ne zna. "To još ne znam, mi u oporbi moramo sjesti i dogovoriti odbore. Najvjerojatnije će Mostu pripasti dva predsjednička odbora. Vidjet ćemo što ću dobiti i hoću li biti na čelu Antikorupcijskog vijeća", izjavio je. 

Komentirajući činjenicu da zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić neće biti ministar u novoj vladi, Grmoja je ustvrdio da je "nešto opako puklo u Domovinskom pokretu".

"On se sada povlači iz sabora, a praktički je najavio da ulazi u vladu, da će se odreći plaće i sad odjednom ne ulazi u vladu niti će sjediti u saboru. Nešto se čudno događa", kazao je mostovac.

Pročitajte više