HDSSB: HDZ-ovci, pogledajte se u ogledalo i vidjet ćete organizatore prosvjeda

HDSSB-OV saborski zastupnik Dinko Burić danas je odbacio tvrdnje ministra branitelja Tomislava Ivića da je subotnji antivladin prosvjed organizirala ta stranka. Naglašavaju kako podupiru mirne prosvjede i zahtjeve prosvjednika za odlaskom Vlade.

"Dokle god i tako siromašni umirovljenici moraju svojim mizernim mirovinama prehranjivati i sebe i svoju djecu i svoju unučad, gospodo iz HDZ-a, ne tražite organizatore sve masovnijih prosvjeda ni u kojoj drugoj političkoj stranci. Samo se pogledajte u ogledala i dobit ćete odgovor na vaša pitanja", kazao je danas Burić te je ponudio rješenje za smirivanje situacije u Hrvatskoj. Ključ za smirivanje je naravno u rukama premijerke Jadranke Kosor.

"Kako bi se smirila situacija i sve češći prosvjedi koji mogu izmaknuti kontroli, HDSSB poziva Jadranku Kosor i vlast da odmah odstupe i odrede datum raspisivanja izbora i tako omoguće građanima da demokratski izaberu svoju vlast", rekao je Burić te dodao da je temeljena uloga policije nije  zaštita lopova od građana, nego građana od lopova.

Pročitajte više