HDZ napao Škoru nakon sučeljavanja: "Nimalo džentlmenski napadi na našu Kolindu"

Foto: Hina, Facebook

SUČELJAVANJE su komentirali i iz Hrvatske demokratske zajednice na svojoj Facebook stranici. Smatraju da je Kolinda izdominirala dvojicu najozbiljnijih protukandidata, Milanovića i Škoru.

"Smirenim iznošenjem činjenica o svojim postignućima u 1. predsjedničkom mandatu, snagom argumenata i pozitivnom energijom Kolinda Grabar-Kitarović na HTV-ovu je sučeljavanju uvjerljivo dominirala nad dvojicom, nazovimo ih tako, ozbiljnijih protukandidata - uobičajeno umišljenim Milanovićem & zgrčenim, floskularnim Škorom", napisali su te napali Škoru.

"Potonji nije ni časa časio, nego je odmah krenuo s onim jedinim što je činio u ovoj kampanji - nimalo džentlmenskim napadima na našu kandidatkinju. A završio je traženjem alibija za očekivani poraz, valjda imitirajući Milanovića. Očito i njega i njegov tim 'pere' nervoza", napisali su iz HDZ-a o Škori.

"A Milanovića ionako nije potrebno dodatno komentirati. Hrvatska predsjednica napravila je još jedan važni korak prema obrani mandata i novih 5 godina na Pantovčaku", poručio je HDZ.

 

Pročitajte više