HP predstavlja prijenosna računala koja potiču mobilnost i produktivnost u malim i srednjim tvrtkama

TVRTKA HP danas je predstavila nova HP Compaq prijenosna računala, modele nx9110 i nx9105, dopunjavajući svoju paletu prijenosnika namijenjenih malim i srednjim tvrtkama. U kombinaciji s modelom HP Compaq nx7010 i  HP Compaq nx5000 klijentima iz te kategorije sada se nudi puni raspon HP prijenosnih računala posebno projektiranih kako bi udovoljila njihovim potrebama.  

HP Compaq Business Notebook nx9110 i nx9105
Modeli HP Compaq nx9110 i nx9105 nude performanse pravih stolnih računala u obličju praktičnih i mobilnih prijenosnika. Širok izbor ugrađenih sučelja za povezivanje nudi SMB klijentima prilagodljivost kakva im je potrebna u poslovnom okruženju obilježenom svakodnevnim promjenama.

Model nx9110, opremljen maksimalnim brojem mogućnosti, koristi procesore Intel Pentium 4 i grafičke kartice ATI® Mobility™ Radeon™ 9000, dok se moćni nx9105 isporučuje s mobilnim procesorima AMD Athlon™ XP-M i grafičkim karticama NVIDIA GeForce™ 4 420 Go.

Oba su računala opremljena 15,4-inčnim širokim zaslonom na kojem je moguće prikazati do 30% više informacija nego na standardnom XGA zaslonu. Ugrađeni 802.11b/g bežični LAN i Bluetooth naglašavaju proširivost i jednostavnost upotrebe ovih prijenosnih računala. Inovativni pet-u-jednom Media Reader savršena je značajka za brz prijenos digitalnih fotografija s fotoaparata na pisač.

Osim toga, HP Notebook Expansion Base - opcionalno docking rješenje, uklanja potrebu za zasebnim monitorom, replikatorom priključnica, vanjskim zvučnicima i USB koncentratorom, olakšavajući spajanje najrazličitijih periferijskih uređaja, kao što su pisači, skeneri i digitalni fotoaparati.    

S početnom cijenom već od 9.250,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV), nx9110 i nx9105 nude nenadmašnu cijenu za performanse stolnih na prijenosnim računalima.

Jednostavna upotreba

Novi prijenosnici naglašavaju HP-ovu predanost proizvodnji pouzdanih, kvalitetnih proizvoda koji klijentima olakšavaju bavljenje vlastitim poslom umjesto tehnologijom. Kao rezultat ovih trajnih nastojanja, analitičari IDC-a potvrdili su HP-ovu vodeću poziciju na tržištu komercijalnih prijenosnih računala u Hrvatskoj za 2003. godinu s  tržišnim udjelom od 41,1%.

Jednostavno održavanje

Jednogodišnje jamstvo, u kombinaciji sa stalnim nastojanjima HP-a i njegovih partnera da ponude što privlačnije mogućnosti servisiranja i financiranja, klijentima pružaju prilagodljivost i podršku kakva im je potrebna da bi im se ulaganje u HP SMB prijenosna računala isplatilo. HP Care Pack usluge i centri za podršku nude i raznolike dodatne mogućnosti podrške.

Pročitajte više