HTnet svim trgovcima omogućio da otvore internetski dućan

OD PROŠLOG tjedna HTnet svim trgovcima koji žele svoju internetsku trgovinu omogućuje da to učine brzo i jednostavno, bez velikih troškova.

Nova usluga HTnet Online shop dostupna je u dvije verzije: Mini shop i Maxi shop.

Usluga će biti značajan poticaj otvaranju internetskih trgovina i doprinos daljnjem razvoju e-trgovine u Hrvatskoj. Uz minimalno početno ulaganje, svi koji nešto žele prodati putem Interneta - to sada mogu.

Usluga pruža cjelovito infrastrukturno i komercijalno rješenje za internetsko poslovanje.

Od otvaranja web trgovine i predstavljanja kataloga, preko povezivanja sa sustavom autorizacije kreditnih kartica i praćenja narudžbi, trgovcima je omogućeno potpuno samostalno upravljanje sadržajem svoje trgovine s pomoću vrlo jednostavnih aplikacija.

Maxi shop predstavlja napredniji tip web trgovine s vlastitom domenom u adresi, neograničenim brojem proizvoda i dodatnih stranica.

Vlasnik Maxi shopa ima mogućnost grupnog unosa proizvoda i njihovih slika u katalog web dućana, naprednije prilagodbe izgleda trgovine i uvid u bazu kupaca.

Mini shop ima ograničen ukupan broj proizvoda, opseg posebne ponude i broj dodatnih stranica. Ne posjeduje naprednu tražilicu ni opciju liste na koju kupci spremaju svoje želje.

Oba tipa trgovina imaju funkciju prikaza drugih proizvoda vezanih uz odabrani proizvod. Web trgovine su otvorene 24 sata na dan tijekom čitave godine. Kupcu je svakako zanimljivo da sigurnu kupnju može ostvariti iz udobnosti vlastitog doma.
Prednost je ovog prodajnog kanala za trgovca što internetsko tržište ne poznaje granice. Troškovi poslovanja znatno su niži jer su ulaganja u opremu, prodaju i marketing minimalna. Trgovcu je olakšano praćenje tržišnih trendova, omogućena brza prilagodba na konkurenciju te sigurna i pravodobna naplata.

Internetske trgovine Mini shop i Maxi shop uključene su u HTnet Shopping centar. To je središnje mjesto na portalu HTneta za predstavljanje i pretraživanje ponude domaćih web trgovina na adresi .

Automatski im je integriran HTnet Pay Way, kompletna usluga za sigurnu autorizaciju kreditnih kartica i kartičnu naplatu u stvarnom vremenu putem Interneta.

Detaljnije informacije o usluzi HTnet Online shop nalaze se na adresi .

Pročitajte više