IDC Storage Roadshow – drugu godinu s nama

I OVE godine, nakon Moskve, Praga i Budimpešte u Zagrebu će se 5. svibnja u hotelu Sheraton održati druga po redu konferencija IDC Storage Roadshow, čija je glavna tema zaštita i pohrana podataka i sustava skladištenja.

Na jednome mjestu bit će prikazana sva najbolja rješenja vezana uz pohranu i skladištenje podataka, a predstaviti će ih hrvatske i svjetske tvrtke: EMC, S&T, Hitachi, Computech, IBM, Microsoft, ECS, Fujitsu Siemens Computers, Network Appliance, Hewlett-Packard, i Bull.

Također, okupljeni će moći vidjeti i neke stvarne primjere iz prakse o tome koliko su ovakva rješenja važna karika cjelokupnog informatičkog sustava.

Prema istraživanjima koje je proveo IDC, do 2006. godine diskovne jedinice za pohranu podataka imati će najmanji porast i to od 2002. do 2006. godine za samo 0,8 posto.

S druge strane, isporuka softvera za pohranu podataka i mrežne infrastrukture snažno će porasti, a daleko najveću ekspanziju zabilježit će usluge vezane uz pohranu podataka.

“Na ovoj konferenciji zaista će se okupiti najjača imena na području tehnologija za pohranjivanje podataka, a bit će riječi i o trendovima i značajkama kvalitetne pohrane podataka”, rekao je Boris Žitnik, regionalni menadžer IDC-a.

Također, Žitnik je dodao kako će na ovoj konferenciji biti predstavljene prognoze na tom polju za globalno, regionalno i, naravno hrvatsko tržište.

Medijski pokrovitelji ovog događaja biti će magazin Banka, biznis.hinet.hr i Iskon Internet.

Pročitajte više