Identificirano tijelo pronađeno 30. ožujka u moru kod Makarske

POLICIJSKA uprava Splitsko-dalmatinska izvjestila je danas poslijepodne kako je identificirano tijelo koje je 30. ožujka pronađeno u moru kod Makarske te da je riječ o 22-godišnjem G. L. iz Miklavaca kod Čakovca

Tijelo je identificirala obitelj nesretnog mladića, čiji je nestanak prijavljen još 12. ožujka nakon što je dva dana ranije otišao iz kuće, priopćio je načelnik Ureda načelnika PU Ninoslav Ćurić.

Dodao je kako policija ne posjeduje nalaz obdukcije i ne može govoriti o uzrocima smrti, ali da se isključuje veza s osakaćenim tijelima pronađenim nekoliko dana ranije kod Mljeta.

Patologinja splitske Kliničke bolnice dr. Marija Definis - Gojanović, 31. ožujka je, nakon što je obavila obdukciju nad tijelom nepoznatog muškarca pronađenog kod Makarske, rekla da je preminuo od utapanja, te da na njemu nema tragova fizičkog nasilja ili sakaćenja. No, dodala je, i samo utapanje spada u kategoriju nasilnih smrti, pa se ono ne može u potpunosti isključiti.

Tijelo je uočeno kako pluta 20-ak metara od obale, nakon čega ga je policija izvukla. Bio je odjeven i kod njega nisu pronađene isprave.

Pročitajte više