Jedinstveni Finance MBA uz švicarsku kvalitetu

Foto: Press

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s predavačima sa dugogodišnjim financijskim korporativnim iskustvom iz brojnih renomiranih financijskih institucija iz područja financijskog konzaltinga, bankarstva, osiguranja, revizije, računovodstva te hrvatskih financijskih regulatornih tijela nudi jedinstveni Finance MBA program. Upisi su u tijeku!

Finance MBA program nudi studentima iz područja financija koji žele razvijati karijeru u području financijskog konzaltinga, financijskog inženjeringa, korporativnih financija, bankarstva, projektnog financiranja, revizije, računovodstva te osiguranja.

Predavanja će se održati na SSBM-ovom novom kampusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad. Program ce omogućiti polaznicima da nastavu prate online, na kampusu ili kombinirano, što daje dodatnu fleksibilnost u upravljanju Vašim vremenom.

Obrazuj se kao u inozemstvu: Swiss School of Business and Management Geneva nudi MBA koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) trenutno djeluje na 15 tržišta od kojih i u Hrvatskoj s kampusom u Zagrebu.

Škola je  utemeljena  u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo pretočili su u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz preko 100 zemalja.

MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM-u, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih te ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole.

Usavršavanje po mjeri polaznika

SSBM Geneva pruža mogućnost upisa na Finance MBA program koji jedinstvenim modelom obrazovanja i usavršavanja stavlja naglasak na praktična znanja i vještine iz svijeta financija te povezivanje s tržištem.

Ovaj program nudi brojne aspekte za razvoj karijere u području financija kao što su praktična znanja i vještine iz moderne financijske prakse - područja korporativnih financija, tržišta kapitala, upravljanja financijskim rizicima, financijskog planiranja/budžetiranja, M&A-a, portfolio managementa, financiranja sa private equity i venture kapitalom, investicijskog bankarstva, metoda hedgiranja, derivativa, naprednih analiza financijskog reportinga, financijski reporting, naprednog računovodstva i trgovanja financijskim instrumentima te područja revizije.

Jedna od najvećih prednosti Finance MBA programa je praktični rad s predavačima u raznim programskim alatima kako bi studenti savladali znanja i vještine u modernom korporativnom i bankarskom svijetu financija uz mogućnost poslovnog networking-a kroz udobno okruženje vrhunsko opremljenih i modernih učionica i relax zona škole.

Do kada se prijaviti i početak programa?

Prijave primamo do 01.11.2022. godine a program počinje u 11/2022.

Kako se prijaviti? 

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju, poslati prediplomski diplomu s priznatog sveučilišta, prijepis ocjena, životopis i presliku osobne iskaznice ili putovnice na web stranici.

Link za prijave možete naći ovdje.

Pročitajte više