TRAGEDIJA U NIŠU

Jeziva priča liječnika koji je spašavao ljude u Nišu: "Krenuo sam je izvući..."

Foto: MUP Srbije

LIJEČNICI koji su jučer spašavali ozlijeđene u stravičnoj nesreći kod sela Donje Međurovo, u kojoj je poginulo pet osoba, a 27 je ozlijeđeno, kažu da su prizori na licu mjesta bili potresni i jezivi.

Jedan liječnik iz hitne pomoći, svjedočeći o jučerašnjoj nesreći, kaže da mu je najteže bilo dok je izvlačio ženu koja se nalazila ispod autobusa.

"Nesretna žena je bila zarobljena. Kada sam je počeo izvlačiti, shvatio sam da izvlačim polovinu njenog tijela, a da je druga polovina ostala zarobljena", izjavio je za Blic.

(Video:Blic.rs)

Krv i suze

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se jučer oko 7:30 kada je vlak udario u autobus. Od siline udara autobus se prepolovio na pola, dok je vlak iskočio iz tračnica

Prema ispovijesti jednog dječaka, krv i suze su bili sve što je vidio kada je izašao iz slupanog autobusa. Koliko je situacija bila kritična govore i povici putnika u autobusu.

U stravičnoj nesreći na licu mjesta poginulo je troje ljudi, dok je dvoje podleglo teškim ozljedama u bolnici tijekom operacije. Među poginulima je bilo i dvoje tinejdžera, oboje od po 15 godina. Jedan tinejdžer je stradao na licu mjesta, dok je petnaestogodišnja djevojčica podlegla ozljedama u bolnici. U nesreći je ozlijeđeno 27 osoba.

Pročitajte više