Još nema osumnjičenih za ubojstvo dvojice mladića u Segetu Donjem

NI TREĆI dan nakon ubojstva dvojice mladića u Segetu Donjem, u blizini Trogira, nitko nije osumnjičen za taj zločin, izjavio je danas za Hinu načelnik Operativno-komunikacijskog centra splitsko-dalmatinske Policijske uprave Željko Buzov.

"Mi se iz policije ne želimo miješati u ono što novine pišu i nijedan novinar iz policije nije dobio informaciju da je za taj teški zločin osumnjičen 15-godišnji dječak jer to jednostavno nije točno. Jedno su informativni razgovori, a drugo je biti osumnjičen. To znači da osumnjičenu osobu privodimo istražnome sucu Županijskoga suda u Splitu, a nitko nakon desetak informativnih razgovora nije priveden niti zadržan." - rekao je Željko Buzov.

Istaknuo je da se obavijesni razgovori obavljaju izvan službenih prostorija, ali i u njima, te da se nastavlja kriminalistička obrada o tomu teškom zločinu.

U petak rano ujutro na parkiralištu hotela "Jadran" u Segetu Donjem pronađen je mrtav 23-godišnji zaštitar Nediljko Kozlica iz Kaštel Starog, a u čuvarskoj kućici na parkiralištu 19-godišnji Neno Rakijar iz Segeta Donjeg. Obdukcijom je utvrđeno da su obojica umrla od rana od nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja promjera 7,65 mm.

Na mjestu zločina nije pronađeno oružje, ali je pronađeno 12 čahura.

Pročitajte više