Još stignete iskoristiti vaše pravo na subvenciju kredita uz OTP banku d.d.

Foto: PR

SVI oni koji su već podnijeli zahtjeve za subvencionirane kredite i pronašli svoj dom iz snova znaju što znači APN i kako mogu ostvariti svoje subvencije. No, ako ste se i vi odlučili da će ova godina biti godina kada ćete useliti u vlastita 4 zida i krećete u uzbudljivu potragu za svojim mjestom pod suncem i vi stignete ostvariti vaše pravo na subvencioniranu ratu kredita. Zaprimanje zahtjeva započelo je 29. ožujka, a razmatrat će se prema vremenu zaprimanja u APN-u, te odobravati do utroška planiranih sredstava koji ove godine iznose 50 milijuna kuna. Više od 17 tisuća mladih je riješilo svoje stambeno pitanje zahvaljujući potporama ovog programa uz dodatnu pogodnost uvjeta nižim od tržišnih. 

Ako ste mlađi od 45 godina i u svom vlasništvu nemate nekretninu vrijeme je da se to promijeni. U vremenima kada nam je dom postao i mjesto za posao, školu, tjelovježbu, druženje i odmor, sigurnost vlastitog doma postala je nezamjenjiva. OTP banka d.d. pouzdan je i siguran partner na vašem putu prema ostvarenju subvencioniranog stambenog kredita, uz brzu i kvalitetnu obradu zahtjeva nudi i niz pogodnosti za svoje klijente te je i ove godine opravdala povjerenje velikim brojem predanih zahtjeva.  

Što OTP banka d.d. može učiniti za vas? 

OTP banka je i ove godine za klijente pripremila niz dodatnih pogodnosti, tako uz povoljnu kamatnu stopu, banka vas oslobađa naplate troška procjene nekretnine, naknade za obradu kredita i naknade za prijevremeni povrat kredita. 

Ovisno o tome jeste li se odlučili za kredit u kunama ili u eurima OTP banka d.d. nudi različite kamatne stope. Za kredite u eurima banka nudi kamatnu stopu od 2,09 posto koja je fiksna za prvih sedam godina otplate kredita, dok za preostali period otplate promjenjiva kamatna stopa iznosi 2,14 posto (EKS 2,19 %). Ako vas pak zanima kredit u kunama, kod njega fiksna kamatna stopa za prvih sedam godina otplate iznosi 2,19 posto, a po završetku perioda primjene fiksne kamatne stope ona iznosi 2,23 posto (EKS 2,29 %). 

Dodatno, ugovaranje police osiguranja života je opcionalno, a na policu osiguranja nekretnine klijenti ostvaruju do 35% popusta. Iznos kredita može biti do 100 posto iznosa procijenjene vrijednosti nekretnine, uz rok otplate od 15 do 30 godina. 

Svim klijentima koji apliciraju za subvencionirani stambeni kredit u suradnji s APN-om, a koji ne uspiju dobiti subvenciju APN-a, nudi se odobravanje redovnog stambenog kredita po kamatnim uvjetima za subvencionirane stambene kredite.

Pronašli ste nekretninu koju želite kupiti? Javite se u našu poslovnicu gdje vas naši bankari čekaju sa svim dodatnim informacijama kako bi vam olakšali i ubrzali podnošenje zahtjeva. Požurite jer još uvijek stignete ostvariti vaše pravo na subvenciju i saznajte više o ponudi OTP banke d.d.

Pročitajte više