Kalašnjikovom ubio bivšu suprugu pa presudio i sebi

PULSKO naselje Veruda Porat zadesilo je ubojstvo i samoubojstvo. Tragičan događaj, dogodio se jutros, a policija na terenu pokušava utvrditi slijed događaja na mjestu zločina.

Prema prvim informacijama, koje neslužbeno saznaje Regional Express, navodno se radi o bračnom paru koji je u Pulu doselio iz Umaga. Čitav incident, po svemu sudeći, dogodio se ispred kafića Perfeto u spomenutom naselju, a čitavo područje omeđeno je policijskim trakama.

Muškarac je navodno ušao u kafić u kojem je s pet metaka iz automatske puške AK-47 Kalašnjikov usmrtio svoju bivšu partnericu, da bi odmah potom ispalio metak i u sebe.

Dvoje maloljetne djece postalo siročad zbog tragedije

Tijekom uviđaja, policija je utvrdila kako je nešto iza 10 sati ujutro u kafić Perfeto ušao 40-godišnji Kasim Čardaki, kazao je dežurni istražni sudac Općinskog suda u Puli Eugene Pustijanac. Dodao je kako je Čardaki kriomice ušao u taj kafić, u kojem je radila njegova bivša 29-godišnja supruga Adrelina Čardaki.

On je nakon što je ušao u kafić iz njega izbacio jedinu gošću te s nekoliko hitaca iz kalašnjikova ubio svoju bivšu suprugu, koja se nalazila iza šanka te je nakon tog presudio i sebi. Motivi ove tragedije bivšeg bračnog para nije poznat, kaže Pustijanac ali iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece, koju će preuzeti centar za socijalnu skrb.

K.S.
Foto i video: Regional Express

Pročitajte više