Mirjana Pukanić: Nikome to ne bih poželjela, neka mirno počiva

MIRJANA PUKANIĆ nije još uvijek krenula prema Zagrebu, iako je to sinoć, nakon ubojstva Ive Pukanića, bilo najavljivano. Još uvijek se nalazi u sigurnoj kući gdje je dobila policijsku zaštitu.

U intervju koji je dala Nataši Škaričić za Slobodnu Dalmaciju, rekla je kako je u šoku te da je istina da su se rastavljali, ali da to nikome ne bi poželjela.  "Neka mirno počiva, to je sve što mogu reći", dodala je.

Na pitanje novinarke je li dobila policijsku zaštitu, rekla je kako su svi članovi obitelji dobili policijsku zaštitu, međutim ona zbog stresa nije na to niti obratila pažnju. "Ali kažu mi žene da je od sinoć tu policajac", rekla je Mirjana Pukanić.

Kćerka je ne želi vidjeti

"Naravno da je želim vidjeti, u užasnom sam strahu za nju, ali morate shvatiti da se svašta događalo zadnjih mjeseci i da je moj suprug, laka mu zemlja, učinio mnogo da nas razdovji. Dijete se naslušalo ružnih priča o mami, da se drogiram, da imam ljubavnike, svašta, tako da zasad ne želi da se sretnemo", rekla je te dodala kako mora poštivati tu njenu želju i da ne želi ništa na silu.

"Otkako je ubijena Ivana Hodak, stalno mislim na to i u strahu sam. Sigurno je da je tu nešto čudno. Pratila sam kako o slučaju izvještava Globus, a kako Nacional i bilo mi je jasno da se tu nešto događa", rekla je Pukanić te dodala kako ne zna što dalje. "Ne znam, upravo imam zakazan posjet psihoterapeutu. Moram poštivati Sarinu želju i Sarin otpor prema meni i čekati da se posredstvom Centra za socijalnu skrb nešto promijeniti, da se sretnemo."

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više