Nacional: Ćorić je prvi kojeg kreće rušiti Josipa Rimac. On to komentirao

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Screenshot Nacional

PREMA pisanju današnjeg izdanja tjednika Nacional, na udaru bivše gradonačelnice Knina, a potom i državne tajnice Josipe Rimac prvi bi se mogao naći Tomislav Ćorić. 

Tvrdi da je pomogla Ćorićevu uzletu u HDZ-u na preporuku supruge nedavno razriješenog Domagoja Validžića i najavljuje da će otkriti što zna o navodno skrivenoj imovini Ćorićeve supruge, piše Nacional. Navodi kako je napisala natuknice o svojim recentnim odnosima s Ćorićem, što bi joj trebalo pomoći u toj akciji protiv njega.

Detaljno je u natuknicama popisala sve glavne točke razvoja tih odnosa pa je opisala koje su ih osobe direktno povezivale, kako se njihov odnos razvijao, kako mu je ona kao kadrovik HDZ-a u jednom razdoblju pomagala da se njemu bliski suradnici razmjeste po ministarstvima, ali i razloge zašto su njihovi ranije vrlo bliski odnosi sada zahladnjeli, piše Nacional.

Pišu još i da bi Rimac, prema tvrdnjama njihovih izvora, mogla otkriti neke navodno neugodne činjenice koje bi mogle povezati Ćorićevu suprugu s aferom s vjetroelektranama.

Ćorić prvo nije htio komentirati pa se predomislio

Ćorić je sve danas kratko komentirao novinarima. Zanimljivo, spominjao je i Plenkovića.

"Ne bih komentirao", kazao je Ćorić i dodao da je "imovina njegove supruge i njegova imovina".

"Moja politička karijera je općepoznata od 2014. naovamo. Moj politički put u HDZ-u najviše se veže uz gospodina Plenkovića", kazao je.

Kazao je i to da "još od lipnja zauzima veliki broj stranica" po medijima te je zaključio da je to "zanimljiva činjenica".

Pročitajte više