Nakon finala jednog od najpoznatijih polo turnira u polju silovana 23-godišnja Britanka

BRITANSKA policija traga za muškarcem koji je silovao 23-godišnjakinju nakon finala polo turnira. Djevojka je finale Veuve Clicquot Gold Cupa gledala s britanskim televizijskim voditeljicama Kate Silverton, Donnom Air i Jenni Falconer.

Kada su nakon finala počele zabave, djevojka se odvojila od svojih prijateljica i završila na obližnjem polju koje je tijekom turnira služilo kao parkiralište. Muškarac joj je prišao s leđa i bacio na pod, silovao te pobjegao s mjesta zločina. Finale tog turnira u Cowdray Parku blizu grada Midhursa odigralo se 19. srpnja, a policija je silovanje do jučer držala u tajnosti. No, istraga im je zapela te su sada prisiljeni javno tražiti svjedoke događaja, piše Daily Mail.

Cowdray Park je svjetski poznat kao "dom britanskog pola"

Jedan od posjetitelja tog događaja rekao je kako je nakon turnira na tom području bilo mnogo pijanih ljudi, a mogli su se vidjeti i parovi koji bi nestajali iza stabala i u grmlju. "Mnogi su od njih do prije nekoliko sati ili minuta bili jedni za druge potpuni stranci. No, svejedno je šokantno to što je netko na ovako velikom događaju prešao granicu i silovao djevojku", rekao je posjetitelj turnira.

Cowdray Park je svjetski poznat kao "dom britanskog pola" te se u njemu taj sport igra već sto godina. Plemstvo, ugledni članovi društva i zvijezde česti su posjetitelji turnira Gold Cup koji od 1995. godine sponzorira proizvođač pjenušaca Veuve Clicquot.

Pročitajte više