Objavljeni detalji nesreće u Slavonskom Brodu: Vlak je usmrtio staricu, jučer je nisu mogli identificirati

Foto: Ivica Galović/ Pixsell

VLAK u Slavonskom Brodu jučer je usmrtio ženu staru 81 godinu, objavila je policija.

"Jučer (4. siječnja), oko 9.15 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod, zaprimljena je dojava da je u blizini Martićeve ulice, na željezničkoj pruzi, teretni vlak naletio na nepoznatu osobu, koja je na mjestu događaja preminula.

Teretni vlak je prometovao u smjeru istoga. U vremenu od 9.16 do 11.20 sati prometovanje južnim kolosijekom željezničke pruge bilo je u prekidu. Radom policijskih službenika nisu potvrđeni elementi kaznenog djela.

Policijski službenici su jutros utvrdili identitet osobe. Radi se o 81-godišnjakinji iz Slavonskog Broda", objavila je policija.

Identitet je utvrđen nakon današnje obdukcije. Policija je jučer nakon očevida napisala kako nisu utvrdili ni spol osobe.

"Oko 9.15 sati, u Slavonskom Brodu, na željezničkoj pruzi (219 +550 km), u blizini Martićeve ulice, došlo je do naleta teretnog vlaka na nepoznatu osobu (nepoznat spol i identitet), koja je na mjestu događaja preminula. Određena je med.obdukcija sutra, nakon koje će biti poznati određeni detalji u vezi stradavanja osobe.

Teretni vlak je prometovao u smjeru istoka. U vremenu od 9.16 do 11.20 sati prometovanje južnim kolosijekom željezničke pruge je bilo u prekidu, nakon čega je normalizirano.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja identiteta osobe i ostalih bitnih činjenica", stoji u izvješću policije objavljenom jučer poslijepodne, nekoliko sati nakon nesreće.
 

Pročitajte više