Ovo je plakat za novi prosvjed protiv korona-mjera, Sinčić i Miletić pozivaju ljude

Foto: Facebook

U UTORAK 1.2. održat će se prosvjed protiv covid-mjera.

Na plakatu koji je podijelio Ivan Vilibor Sinčić piše sljedeće: "1. veljače u 10 sati recimo im odje*ite od naše djece"

Prosvjed je, stoji na plakatu, organiziran u više gradova. U Zagrebu će se održati ispred HZJZ-a. U drugim gradovima ispred zgrade županije ili općine.

"Koliko li su samo korona profiteri do sada zaradili na PCR testovima?"

Sinčić je uz to na Fejsu objavio plakat.

O prosvjedu piše i Marin Miletić iz Mosta.

"Država kao pijani milijarder:

70 milijuna kuna baca potpuno nepotrebno na testiranje djece, a klinci nemaju sapuna i toaletnog papira u školama! Ministre, sramite se‼️

Radio sam 16 godina kao vjeroučitelj, 14 godina sam bio razrednik u najvećoj riječkoj gimnaziji - Sušačkoj. Uz sav trud ravnateljice, osoblja - često se događalo da učenici nemaju niti sapuna niti toaletnog papira u školi.

A Sušačka je "elitna" gimnazija. Kolege iz drugih škola me danas zovu i kažu da je ovo ludilo od Capaka i Fuchsa! Pa učenici nemaju toalet papira, osnovnog pribora za nastavu, sapuna, a Plenkovićeva ekipica troši 70 milijuna kuna na suludo testiranje zdrave djece koja bi tako trebala dokazati da su zdrava⁉️
Roditelji, ne nasjedajte na ove mučke igre sjena i obmana.

I u nekim drugim državama su krenuli ovako naizgled naivno  pa su preko noći uveli druge puno teže mjere za djecu. Dakle, borite se za svoje klince. Ovaj utorak u 10h je mirni prosvjed ispred HZJZ-a. Neka miču šape dalje od naše djece!" piše mostovac.

Pročitajte više

 

Pročitajte više