Pas izgrizao troje djece u Srbiji, dječaku otkinuo dio kože

Ilustracija: 123RF

TROJE djece ozlijeđeno je u Sremskim Karlovcima kada ih je pas rotvajler iz susjedne kuće napao i izgrizao, a najteže ozljede zadobio je dječak star 16 godina kojem je pas s tijela otkinuo dio kože veličine šake, javljaju Novosti.rs.

Drugo dvoje djece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše ozljede. Riječ je o psu koji je iz dvorišta obiteljske kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gdje je napao djecu iz susjedstva, koja su potom pobjegla u kuću.

Hitna nije mogla do ozlijeđene djece

Trenutno su na terenu ekipe hitne pomoći i policije, javlja reporter Tanjuga. Policija je odmah izašla na teren, dok ekipa hitne pomoći, koja je također brzo stigla, nije mogla ući u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao.

Policajka je uspjela ući kroz prozor kuće u sobu u koju su djeca pobjegla i dječaku s ozlijeđenom rukom ukazala pomoć. Nakon sat vremena, liječnici hitne pomoći uspjeli su ući i izvesti djecu kako bi im mogli pružiti medicinsku pomoć.

U Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla doći i pobrinuti se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da općina nije pod njihovom ingerencijom pa ne mogu intervenirati.

Očekuje se dolazak ekipe za očevid, a policija će protiv vlasnika psa podnijeti kaznenu prijavu za izazivanje opasnosti za opću sigurnost, rečeno je Tanjugu.

Pročitajte više