Petero stranih državljana divljalo za volanom na autocesti A3

Foto: FAH

TIJEKOM vikenda policija je u Brodsko-posavskoj županiji zaustavila čak pet vozača koji su autocestom A3 vozili brzinom većom od 200 km na sat.

U petak oko 17 sati kod Bukovlja je zaustavljen 25-godišnji državljanin Kosova koji je upravljao Škodom njemačkih registarskih oznaka. Vozio je 214 kn na sat. Isti dan, oko 23.40 kod Brodskog Stupnika je 37-godišnji Nijemac za volanom BMW-a švicarskih registarskih oznaka vozio 206 km na sat.

U subotu oko 5.40 na autocesti kod Zadubravlja BMW-om švicarskih registarskih oznaka 208 km na sat vozio je 27-godišnji državljanin Kosova.

Prekršajne prijave

Jučer je kod Starog Petrovog Sela 25-godišnji Turčin u VW-u belgijskih oznaka jurio čak 258 km na sat. U prebrzoj vožnji zatečena je oko 14.15 kod Dragalića i 26-godišnja državljanka Mađarske. Ona je u Audiju slovačkih oznaka vozila 241 km na sat.

Policijski službenici uručili su vozačima prekršajne naloge i kaznili ih novčanim kaznama. Također, svima im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Pročitajte više