"Pobjeda guvernera Rohatinskog nad izbornikom Bilićem dokaz je zrelosti hrvatskog društva"

"POBJEDA guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog za komunikatora godine ispred izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, dokaz je zrelosti i europeizacije hrvatskog društva i prostora javnih komunikacija", zaključuje Udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund".

Podsjetimo, riječ je o nagradama koje je dodijelila Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću. U obrazloženju nagrade za komunikatora godine, HUOJ je naglasio kako je unatoč govornoj mani Rohatinski proglašen najboljim komunikatorom zbog jasnog i beskompromisnog komuniciranja. Posebno ih se dojmila i njegova dostupnost novinarima.

"Posebno raduje i ohrabruje što taj izbor pokazuje toleranciju i uvažavanje osoba koje mucaju kao osoba i vrhunskih profesionalaca", stoji, pak, u današnjem priopćenju udruge "Hinko Freund" dodajući kako je to dokaz da su u javnoj komunikaciji potrebni ljudi koji imaju što reći, a da pritom nije samo bitno kako će to izgovoriti.

I.Ć.
Foto: Lider Press
 

Pročitajte više