Pogledajte kakve stanove u Splitu možete kupiti s budžetom od 100 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

ZANIMALO nas je koji su to najpovoljniji stanovi u Splitu i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda. Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 100 tisuća eura dok je za najjeftiniji i najmanji potrebno izdvojiti 59 tisuća eura.  

Ovo su najjeftiniji stanovi u Splitu koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:

Smrdečac, 48 m2

Ovaj komforan jednosobni stan nalazi se na odličnoj lokaciji u splitskom naselju Smrdečac. Stan je u naravi bio trosoban, ali je podijeljen na dva dijela. Velik je 48 m2 i smješten je na desetom katu stambene zgrade. Na gornjoj etaži su ulaz i ostava, a na donjoj se nalaze soba, kuhinja, blagovaona s dnevnim dijelom, kupatilo i ostakljena lođa. Stan se prodaje za 100 tisuća eura. 

Pujanke, 44 m2

Ovaj ugodan i komforan stan površine 44 metra kvadratna smješten je na sedmom katu stambene zgrade s liftom i cijeli je na jugu. Stan je jednosoban, a nalazi se na Pujankama, u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, ostave, kupaonice i lođe, a pripada mu i drvarnica u podrumu zgrade. Vaš može biti za 94 tisuće eura.

Mejaši, 36 m2

Na Mejašima se smjestio ovaj jednosoban stan površine 25 m2 s lođom od 7,25 m2. Nalazi se na drugom katu stambene zgrade novije gradnje i dolazi s parkirnim mjestom u garaži. U ograđenom dvorištu zgrade su dodatna vanjska parkirna mjesta koja mogu koristiti jedino stanari. Cijeli stan je južne orijentacije, a nalazi se u mirnoj ulici. Prodaje se za 75 tisuća eura. 

Sukoišan, 21 m2

U splitskom predjelu Sukoišan smjestio ovaj jednosoban stan ukupne stambene površine 21,40 m2. Nalazi se u suterenu zgrade s četiri kata, a pripada mu i drvarnica površine 3 m2. Stan je idealan za studente i učenike jer se nalazi u blizini pravnog i pomorskog fakulteta te brojnih srednjih škola. Klimatiziran je i namješten, a prodaje se za 68 tisuća eura. 

Varoš, 20 m2 

Ova garsonijera od 20 četvornih metara trenutno je najjeftinija nekretnina u Splitu koja se prodaje na našem oglasniku. Nalazi se u Varošu, a smještena je u prizemlju i sastoji se od kupaonice, mini kuhinje i jedne sobe od 17 m2. Idealna je za one koji traže svoj mali kutak u srcu grada, a vaša može biti za 59 tisuća eura. 

Pročitajte više