Prepucavanje se nastavlja, Peternel poručio Bulju: Trebao bi malo paziti što priča

Foto: Hina, Al Jazeera Balkans

ŽESTOKA svađa koja je popodne putem Facebooka izbila između zastupnika Mosta Mira Bulja i kontroverznog dopredsjednika HHO-a Igora Peternela dobila je svoj nastavak.

> Zaratili Bulj i Peternel: "Što će mi govoriti muškarac koji na kozmetiku troši koliko ja na hranu"

Podsjetimo, svojom današnjom objavom putem spomenute društvene mreži, Igor Peternel, komentirajući govor Mira Bulja u Saboru, Mostovce je nazvao populistima.

Uskoro mu je podužom objavom odgovorio Miro Bulj.

"Dragi moj momak, Hrvatsku nisu upropastili oni bez škole, oni što pjevaju o škoju, moru, niti branitelj što krvlju oslobađa, niti težak ili ribar. Hrvatsku su upropastili oni što brane Mamića ne zato što su Dinamovci nego zato što im za Mamića radi žena. Hrvatsku su upropastili oni što Torcidi i BBB broje uvrede na stadionima, a sami se u loži časte s kriminalcima. Hrvatsku su upropastili oni što reklamiraju HDZ ne zato što su domoljubi nego zato što idu na frizuru kod Karamarkove supruge. Hrvatsku su upropastili oni što se druže s SDP-ovcima, ne zato što ih briga za sirotinju nego zato što dogovaraju posliće. Hrvatsku su upropastili oni šta će za sitne pare branit i zagovarat i crnog vraga, samo ako od toga imaju koristi. Oni koje umjesto ideala zanimaju skupa putovanja, pomade, fina hrana, šampanjac i život na visokoj nozi", među ostalim je Peternelu poručio Bulj.

Odgovor Peternela nije trebalo dugo čekati.

"1. Drago mi je da gospodin Bulj primjećuje moj njegovani izgled obzirom da nažalost ja ne mogu reći da primjećujem njegovu stručnost u temi o kojoj je danas govorio u Saboru.

2. Kad je bušenju Jadrana riječ, onda se tu govori o zaštiti okoliša, a u tom području sam doktorirao pa nešto o tome mislim da znam. Problem bušenja kopna i istraživanja nafte je zbog trajnog onečišćenja podzemnih vodotokova puno veći obzirom da se tu radi otrovanju pitkih voda. O tome nitko ne govori.

3. Poštujem ratni put gospodina Bulja, ali taj put nema nikakve veze sa temom oko koje je danas govorio u parlamentu

4. U ovoj je zemlji još uvijek dozvoljeno imati svoje mišljenje, neovisno o ratnom putu i količini kozmetike i nadam se da po dozvolu za mišljenje zasad ne treba ići u Nacionalno vijeće Mosta. Što se pak tiče okolišnih tema, rado ću Mostu dati besplatan savjet ako ga zatraži", napisao je Peternel na Facebooku.

"Ako itko vrijeđa onda je to Bulj. Bačiću i Anki Mrak je danas rekao da su nacionalni izdajnici. Trebalo bi malo paziti što priča", dodao je Peternel u komentaru.

Pročitajte više