Privatni detektiv tvrdi kako je Madeleine McCann živa

FRANCISCO MARCO, vlasnik privatne detektivske agencije u Španjolskoj, kojeg su unajmili Gerry i Kate McCann da pronađe njihovu nestalu kćer Madeleine, siguran je kako je djevojčica živa.

Glasnogovornik obitelji McCann, Clarence Mitchell, izjavio je kako je Marco sto posto siguran da je Madeleine živa i vjeruje kako su vrlo blizu otkrivanju otmičara, izvijestio je ITN.

Roditelji, koji su još uvijek osumnjičeni u slučaju nestanka njihove kćeri, početkom rujna su unajmili usluge detektivske agencije Metodo 3, kako bi im pomogli u pronalasku Madeleine.

Marco, šef tima od 40 ljudi, izjavio je kako s McCannovima imaju ugovor na šest mjeseci te kako će djevojčica biti pronađena prije isteka tog vremena. Siguran je i kako roditelji nisu imali ništa s nestankom male Madeleine.

"Naš je tim McCannove ispitivao deset sati, to je dovoljno vremena da shvatimo lažu li nas. Moji specijalisti su me uvjerili kako roditelji ništa ne skrivaju. Ne bih riskirao ugled ove agencije koji sam gradio 23 godine da nisam siguran u ovaj slučaj", rekao je Marco.

Podsjetimo, četverogodišnja Madeleine McCann nestala je iz hotelske sobe u Portugalu 3. svibnja, dok su njeni roditelji bili na večeri.

J.Da.

Pročitajte više