RASPORED POTPREDSJEDNIČKOG VOĐENJA RADA VLADE SRBIJE

Vlada Srbije utvrdila je na svojoj sjednici u četvrtak raspored dežurstava potpredsjednika vlade za vođenje sjednica i potpisivanje akata za razdoblje od 17. ožujka do 25. svibnja, nakon što je u srijedu ubijen premijer Zoran Đinđić.

Potpredsjednik srbijanske vlade Nebojša Čović, kaže se u priopćenju sa sjednice, obavljat će te dužnosti do 17. ožujka, nakon čega će ga do 21. travnja zamijeniti Žarko Korać. Potpredsjednik i ministar policije Dušan Mihajlović zamijenit će potom Koraća, a njega će zamijeniti potpredsjednik Vlade Jozef Kasa, nakon kojega slijedi ponovo Čović, te na kraju - od 19. do 25. svibnja - potpredsjednik Miodrag Isakov.

Srbijanski ministar financija Božidar Đelić kazao je, nakon sjednice vlade Srbije, da i u uvjetima izvanrednog stanja normalno funkcioniraju banke, da postoji zavidna razina deviznih rezervi, te da je opskrbljenost tržišta normalna. Ekonomske reforme, kazao je Đelić, nastavljaju se s "istim ritmom i istom vizijom koju je zacrtao premijer Zoran Đinđić".

(Hina) ttag nab

Pročitajte više