Reakcija odvjetnika Ante Gotovine na Globusov članak

ODVJETNIK Ante Gotovine Luka Mišetić redakciji Index.hr-a poslao je priopćenje vezano za članak "Gotovinu skriva Sicilijanska mafija". Priopćenje objavljujemo u cijelosti.

U ime odvjetničkog tima generala Ante Gotovine želio bih reagirati na lažne napise u novinama po kojima generala Antu Gotovinu skriva sicilijanska
mafija. Takvi napisi su van pameti i kreirani su iz razloga da se general Gotovina diskreditira u očima hrvatske javnosti.

Nadalje, Globusovo “senzacionalno otkriće” o postojanju Tony-a Cascarina i njegovoj povezanosti s generalom Gotovinom opće je poznata činjenica a svi koji su zainteresirani mogli su proteklih dvije godine posjetiti www.TonyCascarino.com Internet

stranicu.

Nažalost, neki mediji koriste javno dostupne informacije kako bi obmanuli hrvatsku  javnost uvjeravajući je da su otkrili ekskluzivnu i tajnu informaciju.

Vjerujem da će hrvatska javnost shvatiti da je i ova posljednja priča samo jedna od mnogih koje su se pojavile u protekle dvije godine. Počevši od priča da se skriva u Kanadi, pa priče o tome da se nalazi u Hercegovini do ove posljednje po kojoj se nalazi na Siciliji - cilj  svake od njih je dezinformiranje javnosti o generalu Gotovini.

Luka Mišetić,
Odvjetnik generala Gotovine

Pročitajte više