Rok za stipendije RIT Croatia se bliži kraju! Još se stigneš prijaviti, požuri!

Foto: PR Foto

I kako se 15.2. bliži, tako se natječaj za stipendije RIT Croatia se bliži kraju. Stoga, ne čekaj zadnji dan nego ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Biraš fakultet? Zapamti - karijera započinje odabirom obrazovanja!

Zašto odabrati RIT Croatia? Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Prema našim podacima, najviše ih radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. No, najbitnije, većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali.

Matično je sveučilište RIT diljem svijeta poznato po obrazovanju usmjerenom na razvoj karijere (engl. career-oriented education). Istodobno je RIT-ov program stručne prakse jedan od najvećih i najstarijih u svijetu i njime se godišnje usmjerava više od 3500 studenata prema gotovo 2000 poslodavaca u SAD-u i diljem svijeta. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti RIT Croatia i odrađeni sati prakse dosad, odrađeno više od 300 godina stručne prakse i to za više od 3000 kompanija! Uz takav pristup i fokus na primijenjeno znanje, ne čudi što studenti RIT-a posao nalaze još za vrijeme studija.

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Stipendije se odnose na sva tri preddiplomska stručna studija RIT Croatia koji se izvode na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Studirati možeš:

- Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama
- Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja.
- Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

VAŽNO!!
- Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2016. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.
- Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

„Na koledžu sam zaista stekla uvid u to kako izgleda pravi poslovni svijet. U svim zadacima i na svim projektima vrhunski profesori su nas učili kako da razmišljamo strateški i nađemo rješenja. Danas,nakon nekoliko zemalja u kojima sam radila, sigurna sam da mi je upravo američka diploma RIT-a otvorila vrata u svijet vrhunskog  businessa. Uz to, diplomanti našeg koledža rade posvuda po svijetu.Uvjerena sam da američko znanje i američki koledž kojeg sam pohađala donosi velike privilegije i poslovne ponude o kojima možete samo sanjati.“, govori Helena Rosandić, direktorica agencije BRUKETA&ŽINIĆ, Beč, Austrija.

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433

Pročitajte više