Ruskinja čajnikom pretukla četverogodišnjeg sina i slala ga da spava u dvorištu sa psom

ČETVEROGODIŠNJI Rus Gleb Ageyev kojega su učestalo tukli njegovi posvojitelji smješten je, zajedno sa svojom sestrom koja je također zlostavljana, u bolnicu.

Nakon što su ga liječnici moskovske bolnicu prošle srijede pregledali, utvrdili su kako ima ozljede glave, unakažene genitalije i opekline. U bolnicu je dovezen i sa modricom na oku, krvavim tragovima preko cijelog vrata, rasječene usnice i izbijenim prednjim zubima. Liječnici su utvrdili kako se neke ozljede stare, pa se pretpostavlja kako je jako dugo zlostavljan, pišu ruski mediji.

Majka ga pretukla čajnikom

Njegovi roditelji, Anton i Larisa Ageyev, kada su ga dovezli u bolnicu rekli su kako je pao s ljestava. No, liječnici su nazvali policiju nakon što im je sam Gleb rekao kako ga je majka pretukla čajnikom. Iako su postojali svi ovi nalazi liječnika, Gleb je prošlog tjedna pušten roditeljima koji ga godinama zlostavljaju na kućnu njegu.

Agayevi su prošle godine posvojili dvoje djece, jednogodišnju Polinu i trogodišnjeg Alekseya kojega su prozvali Gleb. Prije toga, obitelj je doživjela tragediju u kojoj im je umro 16-godišnji sin. Nakon tragedije Larisa je počela piti, a odluku o posvajanju donio je Anton koji je želio supruzi pomoći da preboli stanje u kojem se našla. Sudeći prema izjavama susjeda, Larisa nikada nije zavoljela posvojenu djecu, a kada bi bili "zločesti", kazna je bila spavanje sa psom u dvorištu kuće. Sud je odlučio djecu oduzeti Ageyevima.

I.Kri.
Foto: RTTV.ru

Pročitajte više