S 2,5 promila u krvi kod Lekenika sletio u kanal

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

KAKO javljaju iz PU sisačko-moslavačke, u subotu 16. studenog oko 5 sati, na području Lekenika u mjestu Petrovec, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač lakše ozlijeđen. 

Do nesreće je došlo kada je 20-godišnjak s područja Lekenika upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija te je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake došlo do slijetanja vozila u kanal. 

Vozač je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija od 2,54 promila. Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, javljaju iz policije.

Privedeno još pijanih vozača

Ipak, dodaju i kako nije jedini koji je vozio pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici javljaju kako su u petak, oko 22.30 sati, u Poljskoj ulici u Sisku, zaustavili osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 1,61 promila. 

U nedjelju su pak, oko 2.30 sati, u Kutini, zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnji muškarac iz Garešnice pod utjecajem alkohola od 2,20 promila. 

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije policijske postaje, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Pročitajte više