Pomeo sve na putu: Mladić izjurio iz Marjanskog tunela, završio u parku i ispao iz auta

Foto: Index

MLADI vozač Citroen Saxa izjurio je iz marjanskog tunela i završio u obližnjem parku. Nesreća se dogodila oko 15 sati. Mjesto na kojem je izletio vrlo je frekventno pa je prava sreća što nitko nije nastradao. 

Automobil se zaustavio 20-ak metara od ceste. Na svom putu sve je pomeo.

Vozač je, kažu nam svjedoci, ispao iz vozila. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu. Policija će očevidom utvrditi uzrok nesreće. Nesvakidašnji prizor automobila nasred parka privukao je pažnju mnogobrojnih prolaznika i stanara obližnjih zgrada.

Ove godine već dva izlijetanja u Kaštelanskoj ulici

Jučer je svega kojih stotinjak metara dalje na pješačkom prijelazu u Matoševoj ulici poginula 93-godišnja pješakinja. Oborio ju je Prometov autobus na liniji broj 8.

Izlijetanja, poput ovoga, u Kaštelanskoj ulici nisu rijetka. Obično se vozači zabiju u stablo koji metar niže, najčešće zbog prevelika brzina. Ove godine zabilježena su dva slučaja zabijanja u stablo, odnosno, rasvjetni stup, i to gotovo na identičnom mjestu prekoputa poljudskog stadiona.

Čelništvo kotara Spinut vrlo je savjesno po pitanju sigurnosti prometa u kvartu te su lani organizirali prosvjede kako bi se instalirao semafor na križanju Matoševe i Nazorovog prilaza.

 

Pročitajte više