SDP-ov Hajduković prvi se put nakon napada obratio novinarima. Govorio je o izborima

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

SDP-OVAC Domagoj Hajduković obratio se novinarima prvi put nakon incidenta u kojem je bio žrtva fizičkog nasilja rekavši da je bilo puno pisanja o njegovim osobnim željama i preferencijama u svjetlu zadnjih događaja.

“Moja jedina želja je pobjeda Restart koalicije na parlamentarnim izborima kako bismo promijenili ovu korumpiranu i nesposobnu Vladu. Vjerujem da nam Sabina Glasovac u četvrtoj izbornoj jedinici može samo pomoći i vjerujem da zajedno možemo dovesti Restart koaliciju do pobjede u toj izbornoj jedinici”, kazao je.

"O svemu ostalom ću progovoriti kada za to budem spreman i hvala vam što to poštujete", dodao je.

Podsjetimo, Hajduković je 7. lipnja oko 17:30 telefonski obavijestio policiju da ga je u Osijeku na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškarac, a potom je zatražio liječničku pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru, gdje su mu liječnici konstatirali lakše tjelesne ozljede. Tomislav Mikulin je nakon toga uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske PU. U međuvremenu je pušten da se brani sa slobode.

Predsjedništvo SDP-a u ponedjeljak je na hitnoj telefonskoj sjednici Mikulina isključilo iz članstva stranke i ujedno ga udaljilo s radnog mjesta višeg stručnog suradnika u Uredu predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Hajduković je koordinator SDP-a za IV. izbornu jedinicu i bio je najizgledniji kandidat za nositelja liste Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici. No danas je SDP odlučio da će nositeljica liste biti Sabina Glasovac, a Hajduković će biti drugi na list.

Pročitajte više