sin OSUMNJIČEN ZA MAJČINO UBOJSTVO PREDAN ISTRAŽNOM SUCU

Zagrebačka policija predala je danas istražnom sucu Županijskog suda 36godišnjaka osumnjičena da je u petak u okolici Samobora kolcem usmrtio 68godišnju majku. L

Po današnjem policijskom izvješću 36-godišnji sin majku je usmrtio u petak, 24. listopada, oko 16,40 sati, nedaleko od njihove kuće u Slanom Dolu kod Samobora.

Prije toga sin i majka su se posvađali pred kućom. Svađa se nastavila i u vinogradu, gdje je sin rukama uhvatio majku za ramena i nasilu je odvukao do podnožja vinograda, 250 metara od obiteljske kuće. Ondje ju je srušio na tlo te joj je dug drven kolac više puta zabio u desnu stranu prsnog koša, vrata, donje čeljusti i desnu jabučicu lica. Kolac joj je ostavio zaboden u usnoj šupljini.

Ozljede su bile smrtonosne, te je majka odmah preminula.

Nakon ubojstva osumnjičenik je sa sebe skinuo svu odjeću i pobjegao u obližnju šumu, gdje je poslije i uhićen, navodi policija.

Policija ni danas nije službeno izvijestila o motivima ubojstva, no mediji nagađaju da je riječ o dugogodišnjim obiteljskim razmiricama te da je ubojica imao psihičkih tegoba.

(Hina) am sp

Pročitajte više