Skupljač penisa na suđenju novinarima poručio: "Pušite kurac"

Foto: 123rf.com

NASTAVLJENO je prekinuto suđenje medicinskom tehničaru Ivici Plehandžiću (53) kojega se sumnjiči da je na Odjelu patologije Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu odsjekao s leševa pet muških spolovila, testise i žensko spolovilo, te da ih je odnio svojoj kući u Vrhovine.

Na današnju raspravu na Općinskom sudu pozvani su uz optuženikovu sestru i njegova supruga, punica, šogor sa suprugom te prijatelj koji im je pomagao pri selidbi, kao i Jozo Štuc, koji je nakon pronalaska staklenki s dijelovima tijela pozvao policiju tog kolovoza 2014. godine, javlja Sbplus.hr.

Dok je osumnjičenikova sestra iskoristila mogućnost da odustane od svjedočenja, ostali su iznijeli svoje viđenje događaja vezanih uz predaju kuće Ivice Plehandžića kupcu Anti Lovriću.

"Bilo je to zapušteno dvorište puno otpada i građevinskog materijala. Kada sam došao tamo vlasnik Lovrić je bio u dvorištu, ali je nedugo potom otišao po naručeni materijal. Ja sam u vatri, koju su ranije na površini od jedan puta jedan metar zapalili Ante i njegova supruga Marija Lovrić i na koju su bacali stare stvari, uočio dvije staklenke. Iz iskustva iz Siska kada smo u formalinu pronašli ljudsku glavu, odmah sam vidio kako je riječ o ljudskim dijelovima tijela te sam pozvao policiju. Po dolasku Ante Lovrića pitao sam ga od kuda to, a on je rekao kako je to zajedno sa suprugom pronašao u spremištu u novoj kući", ispričao je Štuc upitavši suca smije li točno prenijeti riječi kojima mu se obratio vlasnik kuće.

"Smijete", odgovorio je sudac Pavelić.

"Na moj upit Lovrić je kazao 'Pronašao sam kurčine!", kazao je svjedok Štuc što je citirano i u sudski zapisnik.

Nakon ispitivanja svjedoka Joze Štuca i činjenice kako se njegov iskaz razlikuje od onoga koji je na zadnjem ročištu dao svjedok Ante Lovrić, sudac je zakazao novo ročište.

Osumnjičeni je raspravu je slušao bez upadica i bez dodatnih pitanja za svjedoke, a po izlazu iz zgrade suda novinare i snimatelje medijskih kuća koje su pratile današnje ročište počastio je riječima: "Pušite kurac", javlja brodski portal.

Pročitajte više