Šokantna snimka izvlačenja čovjeka iz gorućeg automobila nakon prometne nesreće

ŠOKANTNA snimka spašavanja nakon prometne nesreće u Kaliforniji pokazuje kako  se vozač Alexis Reinoso pokušava izvući iz zapaljenog automobila u trenutku kada mu je noga prikliještena u vozilu.

Nakon sudara na autocesti u Los Angelesu uz širenje vatre na automobilu postojala je opasnost da ona dođe do rezervoara nakon čega bi vozilo najvjerojatnije eksplodiralo. Na snimci se jasno vidi kako nekoliko ljudi pokušava izvući vozača koji vrišti da mu se noga zaglavila.

"U tome trenutku sam razmišljao kako će taj čovjek živ izgorjeti"

U pomoć mu priskače i televizijski snimatelj Jack Klian koji je cijeli događaj snimio. "Nisam više mislio na posao nego na to kako da spasim čovjeka. U tome trenutku njegov je život bio važniji od moga posla", rekao je Klian koji je nakon toga zaustavio autobus i zatražio aparat za gašenje požara kojim je policajac pokušao ugasiti automobil, no to mu nije pošlo za rukom.

"U tome trenutku sam razmišljao kako će taj čovjek živ izgorjeti", rekao je Klian. Nakon toga su spasioci odlučili da je vozačev život važniji od njegove noge te su ga počeli, na silu, izvlačiti iz automobila. Izvukli su ga, a nekoliko trenutaka poslije, automobil se u potpunosti zapalio. Od spasioca nitko nije ozlijeđen. Reinosu je noga pukla na tri mjesta, a on je izjavio kako su spasioci "njegovi heroji" te da je jako sretan što se iz svega izvukao živ.

I.Kri.
Foto i video: Real-video-tv

Pročitajte više